Prodis

Prodis biedt Education Management as a Service,  ontzorgt, heeft de focus op medewerker en organisatie en is efficiënt. Prodis levert het portaal voor efficiënte opleidingsprocessen. De administratieve processen kosten minder dan de helft van de tijd die u anders nodig heeft.

Education Management as a Service

Het team

Wij zijn een door en door op service ingestelde organisatie. Samen streven we elke dag naar verbetering van de dienstverlening als dat nog mogelijk is. We zijn trots op de visie die aan onze Prodis-werkwijze ten grondslag ligt. Die komt tot uitdrukking in het Prodis portaal waarmee al onze klanten tevreden zijn.  Het Prodis portaal is gerealiseerd door GorillaIT die, waar gewenst, klantspecifieke aanpassingen in het portaal snel en foutloos realiseren. Prodis heeft een koppeling met EDU-DEX waardoor onze klanten gebruik kunnen maken van alle beschikbare, altijd actuele, opleidingsinformatie voor het doen van boekingen en/of vullen van het eigen opleidingenportaal. Het team van Prodis, GorillaIT en EDU-DEX werken samen om voor u het optimale Education Management as a Service te bieden.

Samenwerking/werkwijze

Slim samenwerken doen we door samenwerkend organiseren. In dit verband werken meerdere educatie aanbieders en meerdere afnemers slim samen in een gedeeld Prodis (informatie)netwerk. Samenwerkend organiseren leidt tot het verbeteren van de productiviteit, flexibiliteit en innoverend vermogen. Met behoud van eigenheid en eigen identiteit.

Prodis werkt daarnaast in de uitvoering van dienstverlening samen met trusted partners:

  • EDU-DEX (actuele educatie informatie).
  • GorillaIT (masters in software development en bouwers van het Prodis platform).

Ontmoet onze mensen

Theo Schrammeijer Algemeen Directeur

Theo Schrammeijer heeft diverse ondernemingen geleid en ontwikkeld. Hij heeft veel organisaties verder geholpen bij het beheersen van hun verandertrajecten. In de huidige tijd hebben organisaties alleen bestaansrecht als zij beschikken over een sterk adaptief vermogen; Business Agility. Verder is samenwerken de sleutel tot efficiënter en effectiever werken in zijn ogen. Met Prodis wordt juist dat samenwerken optimaal ondersteund.

theo schrammeijer

Mary van Leeuwarden Backoffice

Mary van Leeuwarden staat klanten van het Prodis platform met raad en daad bij en ook voor opleiders is zij het eerste aanspreekpunt. Haar taken bestaan uit drie hoofdbestanddelen:

  • Event Services (planning en logistiek van in-company trainingen).
  • Boeking Services (controleren van boekingen, inschrijvingen, plannen en organiseren).
  • Financial & Invoice Services (controleren facturen, batch facturering, boekhouding, financieel management).
Mary van Leeuwarden

Kaiton Buitendijk Architect van de Informatie Infrastructuur

Kaiton Buitendijk’s interesse lag tijdens de bachelor studie en zijn Master of Science in Information System Development aanvankelijk op databases; later werd die belangstelling verbreed tot het hele proces van applicatieontwikkeling (software en databases). Zijn verantwoordelijkheden voor Prodis liggen vooral op het gebied van het steeds verder ontwikkelen van het Prodis platform. 

Kaiton Buitendijk

Carla Arauco Flores Informatie Infrastructuur Specialist

Carla is een specialist in business modeling en analyse. Zij werkt bij GorillaIT, het zusterbedrijf van Prodis die het Prodis platform heeft gemaakt. Carla is extended lid van ons Prodis team. Door haar MBA opleiding in combinatie met haar Master of Science in Information Systems helpt zij de brug te slaan tussen business wensen en IT oplossingen. Daardoor is zij als geen ander de gesprekspartner voor Prodis klanten om hun vraag om te zetten tot een perfecte Prodis oplossing.

carla arauco flores

Edwin Stöteler Development

Weet alles over .NET en databasetechnieken. Houdt van oplossen van technische vraagstukken door gebruik te maken van de nieuwste en elegantste oplossingen. Levert code altijd leesbaar en geoptimaliseerd op. Werkt bij Prodis aan implementatie van nieuwe technologieën en aan klantprojecten. 

edwin stoteler

Inge van Duijn Communicatie

Voor Prodis is Inge verantwoordelijk voor de website en de nieuwsbrief. Zij werkt ook mee aan de look & feel van het Prodis platform en specifieke klantprojecten.

Inge van Duijn

Education Management

as a service

Geïnteresseerd?

Wilt u een gesprek? Wij komen graag langs.
Ook per mail, skype of telefoon geven we graag antwoord op uw vragen.